Trainer

Print Friendly, PDF & Email

Bij MSS Professional hebben we ervoor gezorgd dat onze rookmachines de meest realistische en veiligdichte rook maken. De rookmachines zijn speciaal ontworpen om te gebruiken in alle trainingsomgevingen dit voor zowel de Trainer 201 en de Trainer 401. Daarbij komt dat ze waterbestendig zijn. Door de intelligente digitale sturing kunt u gemakkelijk de hoeveelheid rook die nodig is voor elke individuele trainingsscenario instellen, ook de tijd dat de rook blijft hangen is in te stellen. Al onze machines gebruiken vloeistof op waterbasis, dit zorgt ervoor dat de rook volkomen veilig is.

De Trainer 201 en de Trainer 401 zijn twee middelgrote machines die geschikt zijn voor de meeste opleidingen. Bij kleine tot middelgrote ruimtes kan je gebruik maken van de Trainer 201 en voor grote oefenterreinen kan men de Trainer 401 gebruiken. Beide machines bieden continue dichte witte rook, zonder pauzes. De uitstoot van rook kan geregeld worden van een lage uitstoot tot een dichte witte droge rook.

De Trainer 201 werkt met een standaard 2.5 liter vloeistoffencontainer. Een groot reservoir van 9.5 liter in de Trainer 401 zorgt voor lange operationele periodes zonder bijvullen tijdens lange trainingsuren en / of grote gebieden. De robuuste on-board afstandsbediening is gebouwd met grote drukknoppen en zo ontworpen dat deze mooi in de machine past. Deze is gemakkelijk uit de machine te monteren en voorzien van een draad die 5 meter lang is.

Voor speciale toepassingen hebben we in ons assortiment ook de Trainer 101 en Trainer X-Stream. De Trainer 101 is een draagbare rookgenerator met een geïntegreerde batterij waardoor deze een totale bewegingsvrijheid geeft aan de gebruiker. Dit toestel kan eenvoudig worden verborgen omdat het zo klein is en zo zorgen voor verrassingen tijdens een brandoefening. Wanneer de batterij wordt opgeladen heeft de machine geen opwarmtijd nodig en vuurt daardoor direct na activering.

De Trainer X-Stream is de meest veelzijdige professionele rookgenerator die vandaag op de markt beschikbaar is. Door ingebouwde luchttoevoer in de Trainer X-Stream is er een indrukwekkend effect door de mengeling aan rook en lucht. De Trainer X-Stream is speciaal ontworpen om zeer zware trainingen uit te voeren. Ze bestaat uit een stevig chassis, bescherming in alle acht hoeken door 20mm dikke aluminium platen en ophefbars van 40mm. De Trainer X-Stream is voorzien van een grote 19-liter vloeistof container. De Trainer X-Stream kan ook verticaal worden gebruikt. Het geheim achter de dichte droge rook met lange “hang-tijd” is de rookvloeistof uit het MSS Professional assortiment. De vloeistoffen zijn effectief, veilig, zuinig en bij correct gebruik laat het geen residu achter.